Gør mere ud af dine dates og få dig selv mere med

At date kan godt være en meget blandet oplevelse. Det er selvfølgelig ikke alle som det fungerer lige godt med, og det sætter hele daten i et temmelig surt lys. Det er en del af det. Det er bare ikke alle, som lige er det bedste match, og det må man tage som det er. Hvad man derimod godt kan gøre lidt mere ved, er den type af dates, som man begiver sig ud på. Ved at tage nogle mindre ting til tanke, kan du hurtigt sætte nogle skønne og bedre rammer for dine dates, så gnisterne virkelig kan få mulighed for at springe. Så find din næste date, for eksempel gennem Scor, og lad dig inspirere af forslagene i denne tekst, så du kan få mest muligt ud af dine næste dates.

 

Gode dates uanset geografi

Det kan godt variere meget i Danmark, når det kommer til at finde de byer, hvor det er nemmest at finde sine dates. Hvis man ikke lige er bosat i nogle af de største byer, så kan det godt ofte være lidt problematisk at skaffe gode dates. Hvis du derimod benytter dig af Scor til dates, så kan du med god sandsynlighed godt kunne finde nogen, uanset hvor du bor henne i landet. Det er også hvad end du søger kaffedate i Horsens, uforpligtende dates i Korsør, Sønderborg sex, eller noget helt tredje, så er der muligheder for dig.

 

Brug bylivet og naturen

For at forbedre dine dates, så kan du med fordel kigge i dit lokalområde. For mange er det helt typisk at tage på café eller restaurant for deres dates, men det kan godt gå hen og blive noget ensformigt. Vælger man heller ikke det helt rigtige sted, så har det sommetider en negativ effekt på kemien i stedet. Prøv derfor at åbne dine horisonter lidt til din næste date og se om de ikke også er klar på at prøve nogle mere skæve og anderledes steder at tage på date. Benyt jer af den by, som I skal på date i, og prøv at finde de lidt mere spøjse steder og lokale seværdigheder til at give lidt mere spice til daten.

 

Mød op, som du er

Fremfor alt, så er noget af det vigtigste når du dater at stå ved den, som du er. Selvfølgelig sætter man lidt en persona op overfor andre mennesker, især med nye bekendtskaber. Men det er vigtigt at du forbliver tro mod dig selv, og den som du er. På denne måde kan du være tryg i din egen opførsel og hvem du er. Hvis dette så giver sig positivt overfor din date, så kan du være mere sikker på, at det kan fungere imellem jer. Ifør dig derfor ikke en maske, som ikke passer til dig selv.