Skal du holde temafest?

Der findes ikke noget bedre end at være sammen med sine venner, og bare have det helt vildt hyggeligt. Hverdagen kan dog blive lidt travl, og man kan have svært ved at finde tid til hinanden. I har måske alle sammen skole eller arbejde, som i skal forholde jer til. Men det betyder altså ikke, at i behøver glide fra hinanden. Hvis du gerne vil tage lidt initiativ til at lave noget med dine venner, kan du eventuelt holde en fed temafest. På den måde kan i alle sammen være sammen, men også holde en rigtigt hyggelig fest. Du kan pynte op med en masse forskellige ting – både nogle fine helium balloner, super flotte kostumer og hvad der nu ellers måtte passe til det tema, som du vælger.

Sæt dig ned og planlæg

Inden du begynder at købe ind og gøre det helt store, skal du først finde ud af, hvordan det hele skal foregå. Der er nemlig en helt masse ting der er værd at tænke lidt over, så du ikke køber nogen ting, som du måske ikke behøver. Du skal først finde ud af, hvad temaet skal være. Måske det skal være et ”White-party”, hvor alle kommer i hvidt tøj, eller måske et 80’er tema? Det er helt op til dig, hvad du synes, der lyder sjovest. Herefter kan du begynde at finde ud af hvordan pynt, menu og så videre skal være.

Spørg vennerne til råds

I og med at det er en fest for både dig og dine venner, kan det være en god ide at spørge dem til råds, hvis du er i tvivl om noget. De har sikkert nogen gode inputs, som kan gøre festen endnu bedre og endnu mere sjov. De er helt sikkert også klar til at hjælpe, så det kan blive en god og hyggelig temafest.