Inspirer dine kunder med flotte videoer til sociale medier

Når du som virksomhed gerne vil fange potentielle kunders opmærksomhed, er video en af de allerbedste måder at kommunikere på.

Video er generelt en god måde at kommunikere på, og når det kommer til marketing, er der få ting, som kan konkurrere med den effektivitet i forhold til eksempelvis konverteringer, som du får gennem marketing med video.

Derfor bør marketingsvideoer til de sociale medier være en helt central del af strategien i din virksomhed, og det er således en god investering at samarbejde med professionelle for at få lavet en god strategi og nogle effektive SoMe-videoer.

Fordele ved at bruge de sociale medier som marketingsplatform

Som virksomhed er du måske interesseret i at nå ud til så mange som muligt, hvis du gerne vil sælge et produkt, som henvender sig til en stor del af den danske befolkning.

Det kan også være, at du i højere grad ønsker at ramme et specifikt segment i den danske befolkning, hvorfor du gerne vil målrette din markedsføring til at ramme en helt speciel gruppe baseret på eksempelvis køn, alder eller bopæl.

Disse er eksempler på to forskellige marketingsstrategier, som begge er mulige at føre ud i livet på de sociale medier. Med de sociale medier kan du planlægge en alsidig kampagne, der kan tilfredse lige netop dine behov for markedsføring.

Langt størstedelen af danskere har i dag en eller flere profiler på forskellige sociale medier, og du har som virksomhed derfor mulighed for at nå ud til en rigtig stor del af befolkningen, hvis du gerne vil sigte bredt med din markedsføring.

De personlige profiler på de sociale medier betyder på samme tid, at der er en stor mængde data tilgængelig om hver bruger, hvilket også kan gavne dig som virksomhed, hvis du gerne vil målrette din markedsføring til et specifikt segment.

Video er den perfekte kommunikationsform til sociale medier

Selvom du kan nå både bredt og specifikt med markedsføring på de sociale medier, så er du ikke garanteret, at du fanger forbrugerens opmærksomhed og får dit budskab igennem.

De sociale medier bugner af indhold i alle afskygninger, og du risikerer derfor, at dit budskab drukner i mængden af tekst og billeder.

Netop derfor skal du vælge video som din kommunikationsform, når du markedsfører på de sociale medier, da video har en unik evne til at fange og fastholde brugeres opmærksomhed.

Med en video vil du skille dig ud fra det andet indhold på de sociale medier, og du har derfor større forudsætning for at få dit budskab igennem.

Ved at producere en række korte videoer, kan du fange brugerens opmærksomhed og fortælle din historie, inden opmærksomheden driver videre i nyhedsstrømmen.

Med en kort video kan du skabe en forbindelse mellem forbrugeren og dit brand på en helt anden måde, end du kan med en stillestående annonce med tekst og billede.

Derfor er video til de sociale medier den rigtige vej at gå, og det bør således være en central del af din marketingsstrategi.