Sådan tilbringer du aftenen med dine venner

Du og dine venner skal hænge ud fredag aften, men hvad skal I lige finde på at lave? Der findes en hel masse gode idéer til hvordan du kan tilbringe en hel aften med vennerne, hvis I endelig har fået sat en dag eller aften af til bare at hygge jer i hinandens selskab. Det vigtigste er selvfølgelig, at I finder på noget som I alle synes er sjovt, så alle hygger sig og har en rigtig god aften. Mangler du lidt inspiration til hvad aftenen skal byde på, så læs med videre og lad dig inspirere.

En spilleaften med alt hvad det indebærer

En spilleaften er noget de fleste kan lide. Dog findes der rigtig mange forskellige former for spil, så der er lige med at finde ud af, hvilke typer af spil der passer til jer. Her kan I for eksempel enten vælge at finde alle jeres gode brætspil frem, eller I kan kan afprøve nogle forskellige videospil, som I nemt kan nå at gennemføre på en enkelt aften. En god spilleaften vil helt sikkert være en hyggelig aktivitet, som giver anledning til lidt spænding. Men husk nu – der er ingen der gider at spille mod en dårlig taber, så hold humøret højt.

Den kreative aften

Nogle gange kan der godt være brug for bare at komme helt ned i gear. Dette kan for eksempel være ved at holde en kreativ aften, hvor I blandt andet kan tegne og male, eller hvad I nu har lyst til. For nogen kan det måske lyde lidt kedeligt, men faktisk kan det være rigtig hyggeligt at udfolde sig kreativt, måske med lidt god baggrundsmusik og nogle gode snakke.

Filmaften

Der er ingen der nogensinde er gået forkert i byen ved at holde en god filmaften, som jo er den helt klassiske fredagsaktivitet. Her er der uden tvivl lagt op til ren hygge, hvilket selvfølgelig også indebærer en masse snacks og drikke, så I bestemt ikke går sultne i seng. Her kan I for eksempel vælge et tema for aftenen ved måske at se en masse gode pigefilm, eller nogle gode actionfilm, hvis I er mere til det. I kan f.eks. tjekke anmeldelser på nogle film for at se, hvilke der er et hit lige nu. En anden mulighed er at I kan holde et filmmaraton og eventuelt se alle High School Musical filmene, eller måske nogle af Harry Potter filmene. Igen er det vigtigste selvfølgelig, at I finder nogle film så alle har lyst til at se. Rigtig god fornøjelse!