Det smukke og varme tøj

Vi må nok erkende, at den dejlige varme sommer snart er forbi, og efteråret står for døren. Vi har i mange måneder levet i sommertøj og sandaler, men når årstiderne skifter, skifter påklædningen også. Vi søger mere indenfor i læ fra efterårets blæst og regn, men samtidig øges hyggen under tæppet. Sommeren kan en masse med sine lyse aftener og lune temperaturer, mens efteråret og vinteren kan danne grundlaget for hyggen med stearinlys og varm kakao. Nu når sæsonen skifter, og du får taget et kig på dit vintertøj fra sidste år, kender mange af os nok følelsen ”Jeg har jo ingenting at tage på” – så læs lige med videre.

De lækre materialer

Når luften bliver køligere, skal trøjen være varmere. En af de bedste materialer i forhold til at holde på varmen, er uld. Uld har en masse geniale egenskaber, men mange kan godt synes, at uld kradser. Er du måske en af dem? Så bør du skifte til lama og alpaca. Lama og alpaca har mange af de samme egenskaber som uld, det er bare meget blødere og finere i kvaliteten, så en lækker varm alpaca trøje kan sagtens være tynd og fin at have på.

Esencia

Der findes mange forskellige forhandler af alpaca og lama produkter, men ikke alle formår at skabe den gode kvalitet som det kræver, for at du har din trøje eller handsker i mange år. Esencia er et modebrand, som producere produkter i alpaca og lama i højkvalitet, og derudover er de både fairtrade og bæredygtige, hvilket altid er et plus. Esencia har et stort udvalg af mange forskellige modeller, typer og farver så lige meget om du er på udkig efter en ny strik eller et par handsker, så kan Esencia helt sikkert hjælpe. For det skal jo være pænt og lækkert, og det har Escencia forstået.