Sådan bliver du helt klar til festen

Du skal til fest i aften, og du glæder dig. Dine veninder kommer over, og i skal hygge jer, inden i skal afsted sammen til festen. Du er klar på en aften fyldt med latter, og du ved, at du skal danse løs i aften.

Men der er helt vildt meget forberedelse inden festen, og du ved slet ikke, hvor du skal starte eller slutte. Der er en række ting, som du vil nå, og det er godt for dig, at du ved, at du vil være helt klar, før festen går i gang. Vi hjælper dig med at skabe lidt overblik over det hele.

Lav en lækker hårkur og maske

Dit hår bliver meget taknemmelig, hvis du giver det en ordentlig behandling i badet med en hårkur. Det samme gælder din hud, hvis du vælger at tage en ansigtsmaske på. Det er nemt, og du sidder med det hele i omkring 15 minutter, og så er dit hår og hud glad.

Hvis du døjer med problemer med huden som akne, kan det selvfølgelig være, at du allerede er meget opmærksom på at passe på din hud, inden der skal makeup på.

Tøjet

Outfittet er selvfølgelig vigtigt, men det er en svær beslutning. Det er nok noget af det sværeste, fordi hvad skal du dog tage på? Du har mange muligheder i skabet, men ingen af dem føles som noget du er helt sikker på.

Her er nogle bud på outfits:

  • Sort kjole med høje sko. Det kan egentlig også være en kjole i anden farve, men sort er altid sikkert, hvis du er i tøjkrise.

  • Nederdel og en sød top

  • Et par sorte skinny jeans og top

Det er alle gode bud på, hvad du kan tage på til festen. Det kan være, at du kan kombinere dem, eller du har en bedre idé.