Gå nemt fra hverdag til fest med Miild

Miild er et allergivenligt og økologisk brand, der laver både makeup og hudpleje. Naturlig er derfor det mest centrale ord for at beskrive mærket. Produkterne indeholder ikke kemikalier, som for eksempel parfume. Derfor kan du med ro i sindet påføre produkterne på ansigtet – uden at bekymre dig om allergiske reaktioner.

Det er ikke for sjovt, at naturlig er det mest centrale ord for at beskrive Miild makeup. Det er nemlig ikke kun ingredienserne der er naturlige – det er farverne også. Miild er nemlig ikke makeupmærket for dig, hvis du er til de store, farverige makeuplooks. Til gengæld er det helt fantastiske til alle former for naturlig makeup.

Det er ikke kun makeup Miild laver. De laver både børster, perfekt til makeuppen, samt alt til din ansigtsrutine. De har både rens, olie, serum, fugtighedscreme og endda ansigtsmist. Du kan derfor rense og klargøre din hud, inden du lægger makeup. Dette er selvfølgelig også lavet med økologiske og allergivenlige ingredienser. På denne måde er du sikret, at alt du påfører dit ansigt er lavet med de bedste ingredienser og ikke giver dig allergiske reaktioner.

De fleste bruger naturlige farver til deres hverdagsmakeup. Derfor er Miild helt fantastisk til dette. Deres makeuplinje omfatter foundation, concealer, mascara, øjenskygge, eyeliner, blush og highlighter – som alle sammen passer helt perfekt til et naturligt hverdagslook. Du har derfor alt til basemakeuppen, samt alt til øjenmakeuppen.

Miild gør det også nemt at gå fra hverdag til fest på ingen tid. Deres paletter med øjenskygge indeholder nemlig tre farver, så du nemt kan tage den med dig. Den mørkeste farve i paletten er helt perfekt til at lave et smokey-eye. Vil du gøre endnu mere ud af din festmakeup end bare at ændre på øjenskyggen, kan du med fordel tage resten af din Miild makeup med dig. Lav noget mere dramatisk eyeliner, brug lidt mere blush og highlighter. Så er der ingen der kan se, at det er det samme makeup, du havde på tidligere på dagen.