Find de smykker, som passer til dit look

Når man skaber sig et nyt look, så handler det om at få tøj og accesories til at spille godt sammen, og her er smykker en stor del af det. Der findes utroligt mange forskellige typer af smykker, og også i mange forskellige materialer, så det kan være svært at finde den stil, som passer til dig. Hos Goldentime finder du et bredt udvalg af smykker og ure i guld og sølv, som du kan gå på opdagelse i. Men hvad skal du egentlig kigge efter, når du søger? Det kan du få nogle tips til her.

Guld eller sølv?

Et godt sted at starte, er ved at beslutte sig for, om man er mest til guld eller sølv smykker, hvilket Goldentime har et stort udvalg indenfor, som du kan tjekke ud. Selvfølgelig er det ikke sådan, at du kun kan gå med sølv eller guld, men det er en god idé at tage udgangspunkt i en af delene. Du kan tage udgangspunkt i tøj eller andre accessories, som du bruger meget ofte. Bruger du for eksempel briller, så er det vigtigt, at dine smykker passer godt sammen med dit brillestel, og er der et bestemt par sko, som du bruger rigtig meget, så er det også værd at tænke over, når du kigger efter nye smykker hos Goldentime. Det er også meget effektivt, at søge inspiration på nettet, og finde eksempler på outfits, som minder om dine, og se hvilke smykker han eller hun bærer sammen med. Så har du i hvert fald et godt udgangspunkt, som du kan tage med dig, og måske tage med ud i en fysisk butik med, hvilket Goldentime også giver mulighed for. Så kan du prøve nogle forskellige smykker på, for det er trods alt nemmest at beslutte sig, når man kan se og prøve smykkerne i virkeligheden.

Køn spiller ingen rolle

Det betyder ingenting, hvilket køn du identificerer dig med, for der findes smykker til alle hos Goldentime. Tager man for eksempel uret, så findes der både dame- og herre ure, i mange forskellige stile og materialer. Hvis du er en meget sporty type, så er et smartwatch måske lige dig, og hvis du er mere til det detaljerede og pyntede, så findes der også fine guld- og sølv ure. Der er en større tendens til, at kvinder bærer smykker, men mænd kan sagtens tilføje smykker til sine outfits. Mange har taget uret til sig, men hos Goldentime findes der også et stort udvalg af armbånd, ringe og manchetknapper, som mænd kan bære til hverdag eller til fest.